HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Weboldal címe
Weboldal alcíme
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Anna Tanya
Rustic Garden
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme

fehér karámokkal szegélyezett bekötő út...
kamaraerdei és budaörsi panoráma...
friss levegő...
romantikuskörnyezet...
gyönyörű lovak...


ESKÜVŐ

Anna tanya külső és belső terei alkalmasak akár polgári ceremóniával is egybekötött rusztikus vagy elegáns vintage hangulatú esküvők helyszínének.
Ajánljuk azoknak  a Pároknak, akik egy igazán laza  és önfeledt garden partyra vagy romantikus gyertyafényes estére vágynak...​

A helyszínen rendelkezésre álló termek között található borospincéhez hasonló fűtött (padlófűtés és kandalló) dísztéglás klubszoba, félig nyitott gerendás „pajta”, családias szaletli és sátor építéshez alkalmas dombtető, pince bejáratok előtti tér vagy park…


CÉGES RENDEZVÉNY, CSAPATÉPÍTŐ

Anna Tanya – Rustic Garden tökéletes helyszín céges rendezvények, csapatépítők számára 20 és 400 fő közti létszám esetén. Számtalan programra, köztük főzőversenyre, ügyességi játékokra, paintballra, lasertagre, lovaglásra és quadozásra is van lehetőség.
​Nem kell aggódni a buli miatt sem, illetve kérésre sofőrszolgálat is rendelkezésre áll.


KARÁCSONY - 2020

Ez a karácsonyi rendezvény időszak sajnos más lesz mint az eddigi, de mi igyekszünk a lehetőségekhez méreten - az aktuális szabályozásokat betartva - is rendelkezésetekre állni.

Az idei évben a tanya belső kandallós terében 80 fő-ig vállaljuk karácsonyi partik teljes körű szervezését. Isteni ételek, finom borok, forró italok, hangulatos dekoráció, kandallóban ropogó tűz.

Kérjétek ajánlatunk, s látogassatok el hozzánk az ünnepi időszkban :)